';

Ποιοί είμαστε

Η Civil act είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει σκοπό να μεταμορφώσει την κοινωνία μέσα από καινοτομία, συνεργασίες και εξωστρέφεια. Οι τρεις αυτές συνθήκες είναι αναγκαίες και ικανές να μεταμορφώσουν την κοινωνία και να φέρουν την αλλαγή.
Κάθε ενέργεια του οργανισμού απαντά σε ανάγκες που αναδύονται από την ίδια την κοινωνία. Στόχος μας είναι να υλοποιήσουμε καινοτόμα προγράμματα σε συνεργασία με φορείς, που θα προσφέρουν κοινωνικό αντίκτυπο και βιωσιμότητα.

Η ομάδα μας

Image
Στέλιος Αγαπητός
Head of Organizational Culture and Innovation
Αφοσιωμένος στην κοινωνική προσφορά πιστεύει πως η κουλτούρα κάθε οργανισμού πρέπει να προσανατολίζεται προς την καινοτομία. Αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος των ΜΚΟ από το 2010, στοχεύοντας πάντα στον κοινωνικό αντίκτυπο των πρωτοβουλιών. Συχνά παρομοιάζει την κουλτούρα των οργανισμών με θερμοκήπιο που έχει τη δυνατότητα να καλλιεργήσει και να εμπνεύσει την εξωστρέφεια και την καινοτομία.
Image
Γιώργος Καλαμίτσης
Head of Strategic Planning and Public Affairs
Μέσα από την δεκαετή εμπειρία του στον χώρο των ΜΚΟ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ανέπτυξε τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται και να προσεγγίζει με στρατηγική το διαρκώς μεταβαλλόμενο και απρόβλεπτο αυτό οικοσύστημα. Πιστεύει πως οι σταθερές και ουσιαστικές σχέσεις αποτελούν την προστιθέμενη αξία στο πεδίο δράσης των ΜΚΟ στην Ελλάδα.
Image
Νικόλ Κακαντούση
Communications & Digital Μarketing Μanager
Η Nicole είναι αφοσιωμένη στη διεκδίκηση της κοινωνικής ένταξης. Η εργασία της στο πλαίσιο της κοινωνίας των πολιτών άρχισε κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών σπουδών της, όπου και δραστηριοποιείται έκτοτε σε πολλές χώρες, διασφαλίζοντας ότι οι ΜΚΟ εμπλέκονται στη διαδικασία λήψης αποφάσεων και ότι αποτελούν θετική επίδραση για την αλλαγή της κοινωνίας μας. Πιστεύει ότι η επικοινωνία αυτών των αξιών με τα πλέον σύγχρονα μέσα μπορεί να κάνει τη διαφορά στον 3ο τομέα.

Τι Κάνουμε

 • 01
  1ο Στάδιο
  Οι κοινωνικές ομάδες στις οποίες απευθύνονται οι ενέργειες του τρίτου τομέα
 • 02
  2ο Στάδιο
  Οι ενέργειες που χρειάζεται να υλοποιηθούν για να ωφεληθούν οι κοινωνικές ομάδες
 • 03
  3ο Στάδιο
  Οι συνθήκες που θα δώσουν την προστιθέμενη αξία, ώστε να μεταμορφωθεί η κοινωνία
Η πυραμίδα του τρίτου τομέα αποτυπώνει τα βασικά στάδια για την μεταμόρφωση της κοινωνίας.

Υποστηριχτές

Client logo
VODAFONE
.
- - -
Client logo
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ
.
- - -
Client logo
PFIZER
.
- - -
Client logo
BRISTOL-MYERS SQUIBB
.
- - -

Καταστατικό / Απολογισμοί