';

Ποιοί είμαστε

Η Civil Act είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως όραμα να μεταμορφώσει την κοινωνία μέσα από καινοτόμες παρεμβάσεις που θα προσφέρουν κοινωνική και οικονομική βιωσιμότητα στον 3ο τομέα.
Προτεραιότητα μας είναι η ενδελεχής χαρτογράφηση των αναγκών που αναδύονται από την ίδια την κοινωνία και κυρίως τις ανάγκες που αφορούν τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, που αντιμετωπίζουν εμπόδια από κοινωνικές παραμέτρους, όπως ανεργία, έλλειψη στέγασης, φτώχεια.

Η ομάδα μας

Image
Στέλιος Αγαπητός
Head of Organizational Culture and Innovation
Αφοσιωμένος στην κοινωνική προσφορά πιστεύει πως η κουλτούρα κάθε μη κερδοσκοπικού οργανισμού πρέπει να προσανατολίζεται προς την καινοτομία. Αποτελεί μέρος του οικοσυστήματος των ΜΚΟ από το 2010, στοχεύοντας πάντα στον κοινωνικό αντίκτυπο μέσα από καινοτομία. Πιστεύει πως ο 3ος τομέας έχει την δυνατότητα να αναπτυχθεί βιώσιμα, μέσω καινοτόμων πρωτοβουλιών.
Image
Γιώργος Καλαμίτσης
Head of Strategic Planning and Public Affairs
Μέσα από την δεκαετή εμπειρία του στον χώρο των ΜΚΟ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ανέπτυξε τη δυνατότητα να αντιλαμβάνεται και να προσεγγίζει με στρατηγική το διαρκώς μεταβαλλόμενο και απρόβλεπτο αυτό οικοσύστημα. Πιστεύει πως οι σταθερές και ουσιαστικές σχέσεις αποτελούν την προστιθέμενη αξία στον 3ο τομέα στην Ελλάδα.
Image
Βασίλης Γράβαρης
Communications & Digital Μarketing Μanager
Ο Βασίλης είναι μέρος της κοινωνίας των πολιτών τα τελευταία δύο χρόνια με πλούσια εργασιακή εμπειρία ασχολούμενος με την επικοινωνία και το digital marketing στοχευμένα σε ενέργειες που αφορούν τον 3ο τομέα στην Ελλάδα. Πιστεύει πως η επικοινωνία και η εξωστρέφεια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που μπορούν να προάγουν ένα καινοτόμο πρόγραμμα.

Τι Κάνουμε

 • 01
  1ο Στάδιο
  Οι κοινωνικές ομάδες στις οποίες απευθύνονται οι ενέργειες του τρίτου τομέα
 • 02
  2ο Στάδιο
  Οι ενέργειες που χρειάζεται να υλοποιηθούν για να ωφεληθούν οι κοινωνικές ομάδες
 • 03
  3ο Στάδιο
  Οι συνθήκες που θα δώσουν την προστιθέμενη αξία, ώστε να μεταμορφωθεί η κοινωνία
Η πυραμίδα του τρίτου τομέα αποτυπώνει τα βασικά στάδια για την μεταμόρφωση της κοινωνίας.

Υποστηριχτές

Client logo
VODAFONE
.
- - -
Client logo
ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ
.
- - -
Client logo
PFIZER
.
- - -
Client logo
BRISTOL-MYERS SQUIBB
.
- - -

Καταστατικό / Απολογισμοί